Scroll

De naam van ons nieuwe yogamerk bestaat uit een samenvoeging van twee woorden: kimjala en yoga. In het Sanskriet (de traditionele taal van yoga) is het woord voor lotus Kimjala terwijl yoga, ook wel "yuj", staat voor vereniging. Waarom wij verwijzen naar de lotusbloem? Omdat het een zeer sterk symbool is binnen yoga die staat voor zuiverheid, vernieuwing en wedergeboorte. Daarnaast is de lotus een iconische yogapositie die de bloem nabootst door het onderlichaam in de mat te aarden terwijl de ruggengraat naar de hemel reikt.

Met onze nieuwe naam Kimjaly combineren we bovenstaande termen om te verwijzen naar de Indiase wortels die ons deze praktijk heeft gebracht. Daarnaast zetten we ons in voor een vereniging met onszelf, anderen en de planeet.

We verenigen en versterken mensen met yoga

Wij maken yoga toegankelijk voor iedereen

Yoga is een manier van leven. Het is onze missie om deze manier van leven toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen we door yogaproducten te aan te bieden die ecologisch, veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Waar je staat in je leven en hoe fit je ook bent: het maakt niet uit. We geloven dat elke persoon moet kunnen profiteren van yoga.

Het
ideale
accessoire

Ons schuimblok is de basis in elke yogacollectie. Deze hebben wij opnieuw gemaakt met onze nieuwe logo. Het is het ideale accessoire om je tijdens oefeningen te ondersteunen. Ook is deze makkelijk mee te nemen vanuit huis naar de studio.

De perfecte
gripvaste mat

Onze meest gripvaste mat is nu verkrijgbaar met het nieuwe Kimjaly logo! De mat biedt perfecte grip en absorbeert zweet tijdens je dynamische yogasessies. Verder begeleiden de lijnen je tijdens het doen van verschillende poses.

Deel je yoga oefeningen met ons!